Termeni de utilizare

Această pagină web este operată de KEYS STORE RETAIL S.R.L.. În cadrul site-ului, termenii "noi", "ne" și "noastră" se referă la KEYS STORE RETAIL S.R.L.. Compania oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site, utilizatorului, condiționat de acceptarea dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau achiziționarea unui produs de la noi, utilizați serviciul nostru și sunteți de acord să fiți obligat de următorii termeni și condiții ("Termeni de utilizare", "Termeni"), inclusiv termenii și condițiile suplimentare și politicile menționate aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt vizitatori, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerați o ofertă, acceptul este expres limitat la acești Termeni de utilizare.

Orice funcționalități sau instrumente noi care sunt adăugate în magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare prin postarea actualizărilor și/sau modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a observa eventualele modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acelor modificări.

Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Ei ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre către dumneavoastră.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de domiciliu sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dumneavoastră de domiciliu și ne-ați acordat consimțământul dumneavoastră pentru a permite oricărei persoane minore care depinde de dumneavoastră să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți încălca legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți niciun vierme sau virus sau niciun cod cu natură distructivă.

O încălcare sau violare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dumneavoastră (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transferat fără criptare și poate implica (a) transmiteri peste diferite rețele și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Vă angajați să nu reproduceți, să nu duplicați, să nu copiați, să nu vindeți, să nu revindeți sau să nu exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact pe site-ul web prin intermediul căruia se oferă serviciul, fără permisiunea noastră scrisă expresă.

Titlurile folosite în acest acord sunt incluse doar pentru conveniență și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚE, COMPLETITATE ȘI TIMP REAL AL INFORMAȚIILOR 

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt precise, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate numai în scopuri generale și nu trebuie să vă bazați pe ele sau să le utilizați ca singurul temei pentru luarea deciziilor, fără a consulta sursele primare, mai precise, mai complete sau mai actuale de informații. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe riscul dumneavoastră.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai în scop de referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi responsabili în fața dumneavoastră sau a unei terțe părți pentru nicio modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului doar în conformitate cu Politica noastră de returnare.

Ne-am străduit să afișăm cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul culorilor de pe monitorul computerului dumneavoastră va fi precis.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre unei anumite persoane, regiuni geografice sau jurisdicții. Putem exercita acest drept pe bază de caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor sunt supuse modificării în orice moment fără notificare, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care este interzisă.

Activarea inițială a tuturor produselor achiziționate trebuie efectuată în termen de 3 luni de la data achiziției. Vă rugăm să rețineți că perioada de activare inițială nu este perioada de garanție a produsului - toate detaliile privind garanția sunt explicate în detaliu în 'SECȚIUNEA 23 - GARANȚIE LEGALĂ' a termenilor și condițiilor. 

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de sau în cadrul aceluiași cont de client, cu aceeași cartelă de credit și/sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, vom încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în judecata noastră exclusivă, par a fi plasate de către comercianți, revânzători sau distribuitori.

Vă angajați să furnizați informații de cumpărare și cont actuale, complete și exacte pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Vă angajați să actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dumneavoastră de e-mail și numerele de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm dacă este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Putem oferi acces la instrumente terțe părți pe care nu le monitorizăm și asupra cărora nu avem control sau influență.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "conform disponibilității" fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără nicio susținere. Nu vom avea nicio răspundere în nicio circumstanță care rezultă din sau este legată de utilizarea dumneavoastră a instrumentelor opționale terțe părți.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime la propriul dumneavoastră risc și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și că aprobați termenii în care sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, putem, în viitor, să oferim noi servicii și/sau funcționalități prin intermediul site-ului web (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LINKURI TERȚĂ PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Linkurile terților pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri web terțe. Vă rugăm să revizuiți cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a efectua orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII UTILIZATOR, FEEDBACK ȘI ALTE PROPUNERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite propuneri specifice (de exemplu, intrări în concurs) sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv "comentarii"), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și să utilizăm în orice mediu orice comentarii pe care ni le transmiteți. Noi suntem și vom fi în mod expres scutiți de orice obligație (1) de a păstra orice comentarii în confidență; (2) de a plăti compensație pentru orice comentarii; sau (3) de a răspunde la orice comentarii.

Putem, dar nu suntem obligați, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl determinăm, în discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți sau aceste Termeni de utilizare.

Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marcă înregistrată, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționalitatea sau operațiunea Serviciului sau a oricărui alt site web. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva sau să ne induceți sau să inducem în eroare terțele părți cu privire la originea oricărui comentariu. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru exactitatea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu presupunem nicio răspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte. 

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE 

Prezentarea de informații personale prin intermediul magazinului nostru este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate. 

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACURATEȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot apărea informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de transport marfă, timpi de tranzit și disponibilitatea produsului. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dumneavoastră). Nu avem obligația de a actualiza, de a modifica sau de a clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată de actualizare specificată sau de reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat nu trebuie considerată ca indicând faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe internaționale, federale, provinciale sau de stat, sau ordonanțe locale; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale alt

ora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, vă răni, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, apartenență etnică, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) pentru a prezenta informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malefic care va sau poate fi utilizat în orice fel care va afecta funcționalitatea sau operațiunea Serviciului sau a oricărui alt site web asociat, alte site-uri web sau Internetul; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a spam-ui, a pishing-ui, a pretext-ui, a spider-ui; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera sau a evita caracteristicile de securitate ale Serviciului sau oricărui alt site web asociat, a altui site web sau a Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă rezilia utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - DREPTURI DE AUTOR 

Operatorul și proprietarul acestui site web este Digital Content Distribution Ltd. În conformitate cu Legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe, proprietarul site-ului are dreptul de a-și exercita drepturile de proprietate asupra acestui site web. Conținutul sau o parte din acesta, inclusiv texte, documente, grafică și imagini, structura și designul paginilor, nu pot fi reproduse, copiate, publicate, stocate, procesate, create materiale secundare bazate pe conținutul site-ului, editate sau distribuite în niciun fel către un număr nelimitat de persoane, nici utilizate în scopuri publice sau comerciale fără solicitarea și consimțământul scris al proprietarului, Digital Content Distribution Ltd. După obținerea permisiunii, este obligatoriu să furnizați un link către original sau către pagina principală și să menționați autorul materialului utilizat. Orice utilizare neautorizată a conținutului poate încălca drepturile de autor ale proprietarului site-ului sau alte reglementări legale. Utilizarea oricărui conținut, cu excepția celor care nu contravin acestor Termeni și Condiții de Utilizare, fără permisiunea scrisă a proprietarului conținutului, este expres interzisă. Orice utilizare neautorizată a site-ului web sau a conținutului său (inclusiv, dar fără a se limita la: trimiterea sau transmiterea de materiale cu conținut ilegal, amenințător, fals, înșelător, abuziv, rușinos, ofensator, blasfemator, defăimător, obscen, indecent, incitator) este expres interzisă. Este interzisă diseminarea de informații false, înșelătoare, distorsionate sau greșite despre conținutul site-ului web sau părți ale acestuia, precum și în legătură cu bunurile sau serviciile oferite pe site, originea lor, prețul, modul de oferire și toate celelalte caracteristici. 

SECȚIUNEA 14 - EXCLUDEREA GARANȚIILOR ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm și nu ne asumăm răspunderea pentru nicio acuratețe, moneda sau exhaustivitatea informațiilor din Serviciu. Utilizarea dumneavoastră a Serviciului este la propriul dumneavoastră risc.

Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul Serviciului sunt furnizate "așa cum sunt" și "conform disponibilității", fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, fie exprimată sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la garanții implicite de comercializare, de valoare comercială, de adecvare pentru un anumit scop, de durabilitate, de titlu și de non-infringement.

În nicio situație KEYS STORE RETAIL S.R.L., directorii, angajații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, pretenție sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecințiale de orice fel, inclusiv, fără limitare, pierderea de profituri, pierderea de economii, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice daune similare, fie pe baza contractului, delictului (inclusiv neglijența), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul sau orice produse sau servicii achiziționate folosind Serviciul sau orice alte revendicări legate în vreun fel de utilizarea dumneavoastră a Serviciului sau a produselor sau serviciilor, inclusiv, dar fără a se limita la, erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice fel ca rezultat al utilizării Serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar dacă se afirmă că acestea ar fi fost aduse la cunoștință.

Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în acele state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 15 - INDEMNIZARE

Acceptați să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne eliberați de orice pretenție, despăgubire, daune, obligații, pierderi, responsabilități, costuri sau datorii și cheltuieli (inclusiv, dar fără a se limita la onorariile avocaților) care rezultă din sau sunt legate de utilizarea dumneavoastră a Serviciului sau de încălcarea de către dumneavoastră a oricărui termen al acestor Termeni de utilizare sau documentele pe care le încorporăm prin referință sau încălcarea dumneavoastră a legilor sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 16 - DIVIZIBILITATE

Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, acea prevedere va fi totuși aplicată în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea nevalidă, ilegală sau inaplicabilă va fi considerată ca fiind divizibilă de aceste Termeni de utilizare și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

SECȚIUNEA 17 - REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților încetarea încheierii acestui acord pentru toate scopurile practicale.

Acești Termeni de utilizare sunt efectivi până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de utilizare în orice moment prin notificarea noastră că nu mai doriți să utilizați Serviciul nostru sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în judecata noastră exclusivă, nu respectați orice termen sau prevedere a acestor Termeni de utilizare, putem rezilia acest acord în orice moment fără notificare prealabilă și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii inclusiv; și/sau în consecință, vă putem refuza accesul la Serviciul nostru (sau la orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 18 - ACORDUL COMPLET 

Nerespectarea noastră a oricărei drepturi sau prevederi din acești Termeni de utilizare nu constituie o renunțare la aceste drepturi sau prevederi.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegerea între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, verbale sau scrise, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la orice versiuni anterioare ale Termenilor de utilizare).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de utilizare nu trebuie interpretată împotriva părții care a redactat-o.

SECȚIUNEA 19 - LEGEA ÎN VIGOARE

Acești Termeni de utilizare și orice acord separat în care vă furnizăm Serviciul vor fi guvernați și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 20 - SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR DE UTILIZARE

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru pentru a verifica modificările. Utilizarea continuă sau accesul dumneavoastră la site-ul nostru sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 21 - INFORMAȚII DE CONTACT

Orice întrebări referitoare la Termenii de utilizare ar trebui trimise la legal@keysoutlet.ro.

SECȚIUNEA 22 - PLATĂ

22.A Colectarea plății 

Modalitati de plata:

  • Ordin de plata;
  • cu cardul online prin PlatiOnline; Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). 
  • cu cardul online prin NETOPIA

22.B Monedele de plată

KEYS STORE RETAIL S.R.L. acceptă plăți efectuate în lei românești (RON). Costul total al comenzii dvs. este prețul produselor comandate. Plata poate fi efectuată prin oricare dintre metodele specificate în secțiunea de plată a acestui site web. Plata va fi debitată și compensată din contul dvs. în termen de două până la cinci zile. Confirmați că cardul de credit sau de debit utilizat pentru efectuarea plății vă aparține. Toți titularii de carduri de credit/debit sunt supuși unor verificări de validare și autorizare de către emitentul cardului. Dacă emitentul cardului de plată refuză sau nu autorizează, din orice motiv, plata către noi, nu vom fi responsabili pentru nicio întârziere sau neefectuare a livrării.

22.C Keysoutlet.ro (KEYS STORE RETAIL S.R.L.) utilizează PlatiOnline ca furnizor de servicii de plată, care este autorizat să cripteze toate informațiile cardului cu protocolul SSL (Secure Socket Layer).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează̆ datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dumneavoastră sunt în siguranță̆.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră̆.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele KEYS OUTLET. 

*** KEYS OUTLET (keysoutlet.ro) nu vinde in străinătate.

3D Secure înseamnă o noua abordare globala a autentificării cumpărătorilor si vânzătorilor in tranzacții sigure pe Internet. Aceasta măsura de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului in momentul efectuării plății pe o pagina securizata unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizării tranzacției in condiții optime va trebui sa furnizați:

Numele posesorului de card

Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fata cardului, fără spatii)

Data expirării cardului

Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura)

Tranzacțiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastră, in condițiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastră. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Site-ul nostru nu solicita si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

SECȚIUNEA 23 - GARANȚIE LEGALĂ

Clientul este obligat să ne transmită, în scris sau prin e-mail (contact@keysoutlet.ro), orice reclamație referitoare la produsele livrate de noi, în termen de 2 ani de la livrare. Clientul trebuie să notifice KEYS OUTLET în termen de 2 luni de la constatarea defectului.

SECȚIUNEA 24 – RECLAMATII

Acordam atenție părerii si întrebărilor dumneavoastră si încercam sa fim cat mai rapizi in ceea ce privește procesarea solicitărilor pe care le primim.

Daca aveți o problema cu o comanda, cu un produs, cu documentele (garanție, factura, etc.) ne puteți  scrie aici.

Termenul maxim de răspuns a unei reclamații este de 3 zile lucrătoare. Sesizările se pot depune DOAR ONLINE.