Autenticitatea licentelor software

Ce implică o verificare pentru licența legală a software-ului?

În cazul unei verificări a software-ului din partea autorităților respective din țara dumneavoastră, partea de inspecție va utiliza un dispozitiv cu interfață USB care va afișa tot software-ul licențiat de pe mașină și cheile de licență corespunzătoare.

După ce s-a stabilit ce licențe de software sunt utilizate pe mașină, este necesar un document pentru achiziționarea cheilor de licență (factură). Atunci când toată documentația referitoare la achiziționarea software-ului instalat este prezentată, mașina este considerată legal licențiată.

De ce este important să se utilizeze software licențiat?

Cea mai evidentă problemă este că firmele se expun riscului de a primi amenzi pentru utilizarea de software neautorizat, dar se expun și la amenințări de securitate sub formă de malware și atacuri cibernetice în general.

Majoritatea produselor piratate sunt versiuni vechi și incomplete, unele dintre acestea conțin viruși distructivi care pot șterge sau deteriora fișiere. Acestea pot conține, de asemenea, "spyware", prin intermediul căruia infractorii cibernetici pot accesa și utiliza informații confidențiale, cum ar fi conturile bancare și informațiile personale. În plus, cu software-ul ilegal, firmele nu pot profita pe deplin de produs și nu au dreptul la suport și actualizări. Odată ce o licență de software este achiziționată, furnizorii legali de software oferă actualizări care protejează computerele și sistemul de amenințările în continuă evoluție, gratuit.

Ce sunt licențele recondiționate? Este legal să se utilizeze licențe recondiționate?

Licențele recondiționate au fost puse pe piață, dar nu au fost activate anterior și sunt returnate pe piața secundară pentru revânzare. Acestea sunt complet funcționale și vin cu garanții legale și tehnice de 100%.

Revânzarea software-ului este protejată în cadrul UE printr-o hotărâre a Curții de Justiție din 2012:

"Un autor de software nu se poate opune revânzării licențelor sale "folosite" care permit utilizarea programelor sale descărcate de pe internet. Dreptul exclusiv de distribuție a unei copii a unui program de calculator acoperită de o astfel de licență este epuizat la prima vânzare."

Citiți hotărârea completă aici.

Legile adoptate de CJEU funcționează în cadrul UE și fac revânzarea software-ului 100% legală. Aceasta permite persoanelor fizice și juridice (companiilor) să beneficieze de prețurile mai mici ale acestor licențe și să-și licențieze software-ul.

Ce oferă KEYS OUTLET?

KEYS OUTLET GROUP S.R.L. se concentrează pe oferirea partenerilor și clienților săi de software complet legal pentru utilizare în afaceri și acasă, la prețuri competitive. În plus, oferim suport complet pentru procesul de instalare și ne asumăm responsabilitatea pentru orice probleme care pot apărea. Suntem foarte orientați către clienți și ne asigurăm că primiți ceea ce ați plătit.

O licență electronică de software oferă clienților dreptul de a utiliza programe software prin livrarea digitală a unei chei de produs. Cheia de produs are un format precum: 

Microsoft: 5 grupuri de 5 cifre și litere. Dacă este introdusă o literă mică, aceasta ar trebui automat capitalizată.

Adobe: 6 grupuri de 4 cifre.

Norton: 1 grup de 25 de cifre și litere. Dacă este introdusă o literă mică, aceasta ar trebui automat capitalizată.

Kaspersky: 4 grupuri de 5 cifre și litere. Dacă este introdusă o literă mică, aceasta ar trebui automat capitalizată.

Nod32: 5 grupuri de 4 cifre și litere. Dacă este introdusă o literă mică, aceasta ar trebui automat capitalizată.

Produsele noastre sunt licențe Retail și OEM noi sau second-hand. Declarăm autenticitatea licenței la fiecare achiziție în câteva moduri:

Eliberăm o factură fiscală cu toate prealabilele necesare;

Putem furniza o verificare PID (ID produs) odată cu achiziția dumneavoastră;

Activarea produsului se face întotdeauna prin intermediul serviciului furnizat de dezvoltatorul original al software-ului.

Clienții noștri se pot baza pe noi pentru consultanță adecvată privind achiziția bazată pe nevoi specifice, oferte speciale pentru cantități mai mari și o abordare personalizată atât în suportul pre-vânzare, cât și în suportul post-vânzare în caz de probleme.