Politica de retur

În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material), facem excepție de la dreptul de retur pentru produsele livrate electronic (prin e-mail, site web sau orice alt canal de comunicare electronică). Cu toate acestea, la KEYS OUTLET, vă oferim posibilitatea de a returna un produs neutilizat.
Politica noastră de retur are o durată de 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziția dumneavoastră, regretăm să vă informăm că nu putem oferi o rambursare sau un schimb.
Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul dumneavoastră trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit.
Orice produs digital care a fost instalat și/sau activat nu este eligibil pentru returnare.
Vă rugăm să nu trimiteți produsul înapoi la producător.
Există situații în care se acordă doar rambursări parțiale (dacă este cazul). Orice produs care nu se află în starea sa originală, este deteriorat sau are piese lipsă din motive care nu țin de eroarea noastră, poate beneficia doar de o rambursare parțială.


Rambursări (dacă este cazul)
După ce returnarea dumneavoastră este primită și inspectată, veți primi un e-mail de confirmare în care vă vom anunța că am primit produsul returnat. De asemenea, vă vom comunica și aprobarea sau respingerea rambursării dumneavoastră. În cazul în care rambursarea este aprobată, aceasta va fi procesată, iar suma corespunzătoare va fi returnată automat pe cardul de credit sau prin metoda originală de plată, într-un anumit interval de timp.

Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă o rambursare, vă rugăm să verificați din nou contul bancar. Apoi, contactați compania emitentă a cardului de credit, deoarece poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial. De asemenea, puteți contacta banca dumneavoastră, deoarece de obicei există un interval de timp necesar pentru procesarea rambursărilor. În cazul în care ați efectuat toate aceste verificări și totuși nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la adresa support@licencedeals.com.

Schimburi (dacă este cazul)
Noi efectuăm schimburi doar pentru produsele defecte sau deteriorate. Dacă aveți nevoie să faceți un schimb pentru același produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa retur@keysoutlet.ro sau să trimiteți produsul dumneavoastră la adresa: Strada Libertății, Bloc K2, Scara A, Alexandria, Teleorman, România.

Cadouri
În cazul în care produsul a fost marcat ca fiind un cadou la momentul achiziției și a fost expediat direct către dumneavoastră, veți primi un credit cadou în valoarea returnării dumneavoastră. Odată ce produsul returnat este primit, vă va fi trimis prin poștă un certificat cadou.
În cazul în care produsul nu a fost marcat ca fiind un cadou la achiziție sau dacă persoana care a făcut cadoul a expediat comanda către adresa proprie în vederea dăruirii ulterioare, vom returna suma către persoana care a făcut cadoul și acesta va fi informat despre returnarea dumneavoastră.

Transportul
Pentru a returna produsul, vă rugăm să îl expediați la adresa: Strada Libertății, Bloc K2, Scara A, Alexandria, Teleorman, România. În cazul în care produsul este digital (distribuit electronic), vă rugăm să îl returnați la adresa retur@keysoutlet.ro.
Veți fi responsabil de plata costurilor de transport pentru returnarea produsului dumneavoastră. Costurile de transport nu sunt rambursabile. În cazul în care veți primi o rambursare, suma corespunzătoare costului transportului de returnare va fi dedusă din rambursare.
Durata în care veți primi produsul schimbat poate varia în funcție de locul în care locuiți.

Procesul de rambursare în termen de 14 zile
În cazul în care, din orice motiv, în termen de 14 zile de la data achiziției, decideți că nu mai aveți nevoie de produsul achiziționat, sunteți eligibil pentru o rambursare completă a comenzii dumneavoastră. Pentru a returna un produs în termenul de 14 zile, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

*Notă: Produsele care au fost deja utilizate nu pot fi returnate indiferent daca acestea nu sunt compatibile cu dispozitivul (exemplu produse destinate sistemului de operare Mac OS care pot fi inregistrate in contul Microsoft dar nu pot fi instalate pe dispozitiv datorita incompatibilitatii sistemului de operare).

Trimiteți-ne o cerere de rambursare care să conțină informații despre comanda dumneavoastră (de exemplu, numărul comenzii, numărul de telefon, captură de ecran a facturii). Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa retur@keysoutlet.ro.
Vă rugăm să aveți în vedere că data la care veți primi banii în cont depinde de banca dumneavoastră, dar aceștia ar trebui să ajungă în termen de 5-7 zile lucrătoare.

În caz de defect
În cazul unui produs defect, clientul este obligat să contacteze KEYS OUTLET prin următoarele mijloace:

E-mail: contact@keysoutlet.ro

Telefon: +4 0371 239 559

KEYS OUTLET va contacta clientul în cel mai scurt timp posibil pentru a verifica reclamația.

Pentru a alege tipul potrivit de asistență, KEYS OUTLET vă solicită să furnizați materiale vizuale (capturi de ecran) sau o descriere detaliată a problemei.

KEYS OUTLET va încerca întotdeauna să remedieze problema prin furnizarea de suport tehnic gratuit pentru produsul afectat, utilizând servicii precum:
Suport la distanță
Suport telefonic


Dacă problema persistă, sunt oferite următoarele opțiuni:
Înlocuirea produsului afectat
Rambursarea produsului afectat*
*Pentru mai multe informații despre politica de rambursare a KEYS OUTLET, consultați secțiunea "Procesul de rambursare în termen de 14 zile".